El Futbol Sala Sant Cugat cau golejat a la pista de l'Esparreguera

El Futbol Sala Sant Cugat ha caigut golejat a la pista de l'Esparreguera

El Futbol Sala Sant Cugat perd (6-1) a la pista de l'Esparreguera a la jornada 22 del grup 3 de Segona B. Els santcugatencs han marxat al descans amb un 1a 0 en contra, però al segon temps han empatat amb gol de Pol Calvó. La jugada clau ha arribat quan l'àrbitre ha expulsat Jordi Savé i els vermell-i-negres s'han quedat amb inferioritat numèrica fet que han aprofitat els locals per derrotar el Futbol Sala Sant Cugat.

El Futbol Sala Sant Cugat s'ha vist perjudicat segons l'entrenador del Futbol Sala Sant Cugat, Albert Tejero, per l'actuació arbitral en moments decisius del matx. Els vermell-i-negres han plantat cara l'Esparreguera després que els locals marxessin al descans amb un 1 a 0.

A la represa, gol de Pol Calvó. L'acció decisiva ha arribat pocs minuts després quan Jordi Savé ha rebut la segona groga en una jugada en què han xocat dos jugadors del Futbol Sala Sant Cugat. Aquest fet juntament amb els cinc gols encaixats en inferioritat numèrica han estat determinants per la desfeta. L'entrenador del Futbol Sala Sant Cugat, Albert Tejero, lamenta l'actuació arbitral que ha marcat el matx.