El Sant Cugat Esport perd dos punts a casa contra el Sitges


  • Comparteix:

El Sant Cugat Esport i el Sitges signen taules (2-2) a la ZEM Jaume Tubau en la 22a jornada del grup 3 de Segona Catalana. Els vermell-i-negres s'han vist obligats a empatar el matx en dues ocasions per mitjà de Marcelo i Marcos. Camilo Speranza, decebut, veu com el seu equip encara no ha estat capaç de sumar dues victòries consecutives aquesta temporada.

El Sant Cugat Esport deixa escapar una gran oportunitat per seguir escalant posicions en la taula classificatòria. El tècnic del SantCu, Camilo Speranza, ja havia advertit en la prèvia que el Sitges plantejaria un partit igualat. Els del Garraf no s'han amagat i han sortit amb intensitat dificultant el joc als locals. Una errada del porter suplent Santi ha permès al Sitges avançar-se a la mitja hora de joc. Tot i el cop rebut, el Sant Cugat ha tornat les taules gràcies a un gol d'un Marcelo en estat de gràcia.

A la represa, els visitants han sortit amb la mateixa idea i no han tardat a anotar el segon de la tarda, un gol marca de la casa de Nicolás en el que Santi s'ha vist superat de nou. El desencís de la defensa sitgetana i el porter ha estat aprofitat per Marcos per fer pujar el 2-2 definitiu al minut 67. El SantCu, gris i espès, no ha demostrat meréixer més premi i amb prou feines ha creat perill a pilota aturada. L'entrenador del Sant Cugat Esport, Camilo Speranza, lamenta les poques ocasions que ha generat el seu equip.

Camilo Speranza

Només hem generat ocasions de gol a partir de situacions amb la pilota aturada


La setmana que ve el futbol a Segona Catalana descansa. El SantCu tornarà a la competició el 9 de març al camp de la Unificació Bellvitge, 6è classificat amb 40 punts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.