El bo i millor del futbol base se cita al 1r Torneig Vicente Ferrer-Sant Cugat Esport


  • Comparteix:

Imatge del cartell / Font: SCE

Imatge del cartell / Font: SCE

El 1r Torneig Vicente Ferrer-Sant Cugat Esport aplegarà aquest dissabte a la ZEM Jaume Tubau i a la Guinardera 21 clubs i 36 equips en una competició de caire solidari. Alevins, benjamins i prebenjamins de clubs com el Barça, l'Espanyol, el Vila-real, el CFU Mira-sol Baco i el Junior, entre altres, competiran en una intensa jornada futbolística de les vuit del matí a les nou del vespre.

Aprofitant la jornada de descans dels equips petits a la lliga, el Sant Cugat Esport proposa aquest torneig pensat per contribuir al projecte esportiu de la Fundació Vicente Ferrer. Ho explica el resposable de Comunicació del SantCu, Xavier Ros.

Xavier Ros

A l'equip el convidem a participar i li expliquem el tarannà del torneig. El jugador fa una aportació que ens permet fer arribar uns calerons a la Fundació.


El club santcugatenc ha convidat el bo i millor del futbol de base amb un cartell que inclou clubs com Vila-real, SD Huesca, Sant Gabriel, Atlètic Segre, Igualada, Reus Deportiu, Gimnàstic Manresa i Nàstic, entre altres.

La participació local, a més dels amfitrions, la completen Junior i Mira-sol Baco. El Sant Cugat Esport ha fet extensiva la invitació a tots els clubs de la ciutat, però la Penya Blaugrana i el Valldoreix no podran participar-hi.

La ZEM Jaume Tubau acollirà la competició de prebenjamins i benjamins i la Guinardera la d'alevins. Les tres categories jugaran seguint el sistema de lligueta per acabar amb la final i l'entrega de premis. El temps dels partits serà de 15 minuts per als prebenjamins, 20 per als benjamins i 25 els alevins.

La Fundació Vicente Ferrer i la marca esportiva Thinkinsport, que col·labora amb els folres polars que lluirà l'equip d'organització, estaran presents amb una carpa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.