Sant Cugat acull dissabte un dels punts de l'exposició sobre el Nou Espai Barça


  • Comparteix:

Imatge de la campanya informativa del Nou Espai Barça

Imatge de la campanya informativa del Nou Espai Barça

El Casal de Torreblanca acollirà dissabte un dels punts de l'exposició itinerant que explicarà la proposta Nou Espai Barça, que inclou la remodelació del Camp Nou. L'acte, organitzat pel FC Barcelona, tindrà la col·laboració de l'Ajuntament i de la Penya Blaugrana Sant Cugat. La consulta per decidir si el projecte tira endavant es farà el 5 d'abril a l'esplanada del Camp Nou, de les nou del matí fins les nou del vespre, amb més de 118.000 socis amb dret a vot.

El projecte consisteix en la remodelació del Camp Nou amb una capacitat per a 105.000 espectadors, un Palau de 12.000 i un Palau 2, una pista de gel, un espai social i comercial, unes oficines del club més modernes, una masia rehabilitada i 5.000 places d’aparcament. Tot això està pressupostat en 600 milions d'euros.

El club ha convocat reunions informatives i també exposicions itinerants. Una d'elles serà a la nostra ciutat aquest dissabte des de les dotze del migdia fins les nou del vespre. La xerrada del directiu del Barça en què explicarà el projecte i atendrà les consultes i preguntes serà a les cinc de la tarda.

Sant Cugat és el tercer municipi amb més socis del Barça, amb 2.290.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.