L'Olímpyc Floresta visita un Sala 5 Martorell revifat en les darreres jornades


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de l'Olímpyc Floresta

Imatge d'arxiu de l'Olímpyc Floresta

L'Olímpyc Floresta visita la pista del Sala 5 Martorell aquest dissabte a dos quarts de vuit del vespre a la 23a jornada del grup 3 de Segona Divisió B. Els florestans repetiran la tàctica que els va permetre golejar (8-1) els de Martorell a l'anada a Can Llobet quan van aconseguir el primer triomf com a locals.

La qualitat i la intensitat del Sala 5 Martorell van fer que a l'anada, el tècnic de l'Olímpyc Floresta, Xaloc Rion, apostés per un joc defensiu i ràpides sortides al contraatac, una decisió encertada si es té en compte la golejada a favor dels florestans. És per això que a la pista del Sala 5 Martorell Rion apostarà per la mateixa fórmula per intentar sorprendre així el conjunt local, que, com defineix Xaloc Rion, està format per jugadors joves i de molta qualitat.

Xaloc Rion

Tenen jugadors molt joves i molt ràpids. Porten molts anys jugant junts i són molt competitius. Intentarem sortir a la contra.


Els florestans continuen amb les baixes per lesió de Martí Arimany, Marc Feu, Pablo Arnaiz i Joan Ferreres, a les quals se suma la de Fernando per sanció. El partit es disputa al Pavelló Poliesportiu Municipal de Martorell.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.