Un Junior sense rumb naufraga davant el cuer, el Cubelles

El Junior cau golejat (1-4) davant el cuer, el Cubelles, en un mal partit dels santcugatencs que no han trobat el seu lloc en cap moment. Héctor ha avançat els locals, però els visitants han empatat ràpidament. A la represa els del Garraf han superat àmpliament el conjunt de Paco Carballo.

El Junior ha sortit decidit a tancar el matx per la via ràpida. Héctor Riudavets ha avançat al minut 5 els santcuagtencs després d'una bona jugada colectiva posant l'1 a 0 al marcador. L'alegria ha durat ben poc perquè el visitant Roger Ollé marcava l'empat tres minuts més tard. El primer temps ha acabat en taules amb un Junior sense poder fer el seu joc habitual i un Cubelles que sortia ràpid al contraatac.

A la represa, gol de penal dels visitants després de la sortida del porter local David Garcia. Xut d'Adrià Marcadé que refusava el porter del Junior, però en el segon intent arribava l'1 a 2. El Junior ha continuat sense rumb en el seu joc i el visitant Sergi Masana ha castigat amb el tercer en aquesta jugada d'estratègia. El darrer gol del Cubelles ha arribat en aquest contraatac ben finalitzat per Dani Martin. El tècnic del Junior, Paco Carballo, lamenta la derrota i alerta que cal canviar la dinàmica de l'equip.

Paco Carballo

Estem en un moment difícil de la temporada. No reconec l'equip.

El Junior suma la seva segona derrota consecutiva i ocupa la sisena plaça. Els santcugatencs visiten la propera jornada el Begues, conjunt que lluita per la permanència.