El FS Sant Cugat cau amb el Bar Mi Casa en un segon temps per oblidar

El Futbol Sala Sant Cugat cau (3-10) davant el Bar Mi Casa a la 25a jornada del grup 3 de Segona Divisió B i es queda a sis punts de la permanència. Els vermell-i-negres s'han avançat a l'inici, però han acabat perdent el primer temps per un ajustat 2 a 3. A la represa, els locals han desaparegut de la pista i han rebut un sever correctiu dels de Sant Vicenç dels Horts.

El FS Sant Cugat ha sortit molt endollat buscant la porteria rival amb un parell d'ocasions. A la tercera, en una gran combinació d'equip Richi ha fet l'1 a 0. La intensitat local ha seguit, però no la clarividència cara a porteria. Poc a poc el Bar Mi Casa ha anat entrant en el matx i en el minut 14 Macián ha empatat. Poc després Ramon ha fallat un doble penal, però a la jugada següent Benet ha avançat el seu equip i ha ampliat l'avantatge immediatament després en una jugada amb polèmica. Una gran jugada de Jordi Savé ha posat el 2 a 3 al descans.

A la represa, el Bar Mi Casa ha sortit entonat i ràpidament ha fet tres gols per sentenciar el partit. Isaac ha fet el 3 a 6 i els vermell-i-negres han buscat el miracle jugant de cinc, però lluny d'apropar-se més en el marcador els de Sant Vicenç dels Horts han fet tres gols més per tancar el partit amb el clar 3 a 10.

El tècnic vermell-i-negre, Albert Tejero, lamenta haver desaparegut del partit a partir del descans.

Albert Tejero

Les sensacions no són bones. No hem sabut gestionar l'arbitratge després de la primera part i ens hem anat.

El proper rival del Futbol Sala Sant Cugat és el Club Natació Sabadell, també en descens, però amb dos punts més que els santcugatencs.