El Junior trenca la mala dinàmica amb un golejada al camp del Can Vidalet


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del Junior de futbol

Imatge d'arxiu del Junior de futbol

El Junior trenca una dinàmica de tres partits sense guanyar en superar (0-3) el Can Vidalet en la 30a jornada del grup 3 de Segona Catalana. Els blau-i-negres s'han aprofitat d'una expulsió local en el minut 24 per avançar-se abans del descans i sentenciar amb dos gols més al final del partit. El Junior manté la sisena posició.

El Junior ha sumat un triomf de mèrit al camp del tercer classificat i torna a aixecar el cap de cara al tram final de la lliga. El Can Vidalet ha vist com en el minut 24 l'àrbitre expulsava el jugador local Xavier Baladas posant-los les coses més difícils. Set minuts després, el conjunt santcugatenc s'ha avançat amb un gol d'Eric Galobart que s'ha mantingut fins al descans.

Tot i la superioritat numèrica dels visitants, el matx ha seguit igualat fins que en el minut 80 Héctor Riudavets ha fet el gol que certificava el triomf i sense temps de reacció Joan Suriol ha fet el tercer i definitiu. Amb aquest triomf el Junior es manté en la sisena posició quan resten quatre partits.

El proper rival dels blau-i-negres és el Juventud Prat, equip que lluita per la permanència.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.