El Gornal, que encara no està salvat, rep el millor SantCu del curs


  • Comparteix:

El SantCu està en forma després de tres victòries seguides

El SantCu està en forma després de tres victòries seguides

El Sant Cugat Esport més encertat de la temporada visita aquest diumenge a un quart d'una el Gornal, 12è classificat del grup 3 de Segona Catalana. Els de l'Hospitalet de Llobregat encara no han signat la permanència matemàtica, motiu pel qual el seu principal perill passa per la necessitat de sumar.

Duel de dues situacions oposades. El Gornal ha sumat un sol triomf en les quatre darreres jornades, i és a quatre punts tant de la promoció de permanència com del descens directe. El SantCu, de la seva banda, ha sumat tres triomfs en les últimes tres jornades, la millor ratxa del curs. El partit d'aquest cap de setmana serà el primer de dos desplaçaments seguits per als d'Speranza.

A l'anada, els de l'Hospitalet van treure un punt de la ZEM Jaume Tubau, però ara han d'assegurar el millor resultat possible si no volen veure com els seus perseguidors, Penya Málaga, Sitges i Cubelles, retallen distàncies i els apropen a la zona perillosa. Pel que fa el joc, el principal perill del Gornal passa pel perill des de segona línia, amb arribades efectives dels migcampistes ofensius.

L'entrenador del SantCu, Camilo Speranza, reconeix les dificultats a les quals els va sotmetre el rival a la primera volta.

Camilo Speranza

El dia que vam jugar contra ells van tenir el mèrit de fer que nosaltres no fóssim nosaltres mateixos.


Solano és baixa per lesió, mentre que Germán ho és per sanció i Carrera per motius personals. Isma Porcel, de la seva banda, segueix recuperant-se de la lesió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.