El SantCu femení intentarà igualar la millor ratxa de victòries seguides a la lliga


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del Sant Cugat Esport femení

Imatge d'arxiu del Sant Cugat Esport femení

El conjunt femení del SantCu visita el camp del Riudoms aquest diumenge a les set de la tarda en la 29a jornada del grup 1 de Primera Catalana. Les vermell-i-negres arriben a la cita després de tres victòries consecutives i la permanència assegurada des de fa unes setmanes. El Riudoms, avantpenúltim, ha puntuat en els tres últims enfrontaments.

Duel de dinàmiques positives el que es viurà aquest diumenge al camp del Riudoms. Les locals arriben a la penúltima jornada després de dos empats i una victòria mentre que les santcugatenques ho fan amb tres victòries consecutives. Les de Carles Rubio estan a un partit d'igualar la millor ratxa de la temporada quan, entre desembre i gener, van acumular quatre triomfs seguits.

Les vermell-i-negres duen un balanç d'11 victòries, sis empats i 11 derrotes i si sumen els sis punts que els resten poden arribar fins a la sisena posició. El SantCu ja té guanyada l'última jornada davant l'Acadèmia Catalunya, equip retirat, però té un partit pendent davant el Santboià que es disputarà el 24 de maig.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.