El SantCu femení tancarà la lliga una setmana més tard que la resta d'equips


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del femení del SantCu

Imatge d'arxiu del femení del SantCu

El femení del Sant Cugat Esport descansarà l'última jornada del campionat de lliga que es disputa aquest cap de setmana. La Primera Divisió Femenina tancarà la competició però el conjunt santcugatenc encara tindrà un partit per jugar, l'enfrotament pendent amb el Santboià, previst per dissabte de la setmana que ve.

La temporada és a punt d'acabar i el SantCu femení, que aquesta jornada no jugarà per la retirada de l'Academia Futbol Catalunya, vol arrodonir un final de temporada brillant. L'equip vermell-i-negre jugarà d'aquí a dos dissabtes davant el Santboià a la ZEM Jaume Tubau i com diu el seu tècnic, Carles Rubio, volen acabar el curs amb bon sabor de boca.

Carles Rubio

L'objectiu és acabar bé la temporada perquè portem una ratxa molt positiva. Portem quatre jornades jugant molt bé i obtenint resultat d'aquests partits.


El curs ha estat molt complicat per a un equip que s'ha vist minvat per les lesions, que han fet del SantCu un conjunt massa irregular en la competició. No obstant això, el principal objectiu s'ha assolit, com reconeix l'entrenador de l'equip.

Carles Rubio

L'objectiu principal era tornar a motivar les jugadores i tornar a practicar bon futbol. L'hem assolit i amb nota.


El SantCu femení porta quatre victòries consecutives, l'última al camp del Riudoms (2-4), i amb 39 punts és novè a la classificació. Després de la lliga, l'equip estirarà la temporada fins a mitjans de juny amb algun partit amistós.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.