El SantCu visita un Cubelles que es juga la permanència a la categoria


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Sant Cugat Esport visita aquest dissabte en la 32a jornada de Segona Catalana el Cubelles, un dels candidats al descens. Els locals, necessitats de punts, faran mans i mànigues per assegurar-se un triomf que els permeti somiar amb la salvació. Els de Camilo Speranza, amb baixes, intentaran a partir de dos quarts de cinc de la tarda estar a l'alçada d'un matx que es preveu intens.

El Sant Cugat, amb la feina feta, afronta un compromís a domicili que no serà fàcil. La situació del Cubelles, quart per la cua i en plaça de descens directe, obliga els locals a guanyar tant sí com no. Per tant, els de Camilo Speranza saben que hauran de respondre a les exigències del rival si no volen marxar amb les mans buides. Així ho reconeix el técnic del SantCu.

Camilo Speranza

No serà un partit tranquil. Per a ells serà una final i nosaltres hem d'igualar la intensitat que reclama el partit. Si no, ho pagarem.


Si les urgències del conjunt del Garraf fan pensar en un enfrontament complicat, aquest panorama encara es pot veure agreujat per les baixes que presenta el SantCu. Solano amb un esquinç al tormell i Isma Porcel, lesionat de llarga durada, seran baixa. Dues absències a les quals s'ha de sumar la de Xavi Martín, que ha de complir un partit de sanció. L'entrenador vermell-i-negre, però, espera recuperar Adri Càceres o Pol, tots dos tocats.

Les tres jornades que resten al grup 3 de Segona Catalana li atorgen un protagonisme especial al Sant Cugat Esport, que es pot convertir en jutge tant per la part alta com per la zona baixa de la classificació. Cubelles, aquest dissabte i Begues, la pròxima jornada, s'estan jugant la permanència i Juventud 25 de Septiembre, en l'últim partit, es juga l'ascens directe o bé la promoció per pujar. Vulgui o no, al SantCu li queda un final de lliga trepidant.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.