El SantCu rep el Begues en l'últim partit del curs a la Jaume Tubau


  • Comparteix:

El SantCu podria superar el Junior a la classificació

El SantCu podria superar el Junior a la classificació

El Sant Cugat Esport disputa l'últim partit de la temporada a la ZEM Jaume Tubau aquest diumenge a les dotze del migdia. Els santcugatencs reben el Begues, 15è classificat del grup 3 de Segona Catalana i conjunt que es juga mantenir la categoria. Els del Baix Llobregat són a un punt de la promoció i la salvació directa.

El SantCu de Camilo Speranza segueix cercant motivació i objectius per mantenir la tensió competitiva. I de moment ho està aconseguint, perquè el seu equip, tot i saber-se salvat des de fa jornades, ha caigut només en un partit dels darrers sis compromisos. Els vermell-i-negres poden tenir un nou al·licient aquesta cap de setmana, en clau ciutadana.

I és que una victòria o un empat dels santcugatencs situaria el SantCu per sobre del Junior, després que l'equip blau-i-negre hagi perdut (1-4) contra l'Unificación Bellvitge. Per fer-ho, però, haurà de superar un Begues que s'ho juga tot. Després de ser tot el curs en posicions de perill, els del Baix Llobregat són a un sol punt de la Penya Málaga, que ostenta la 13a plaça, primera de permanència directa.

El SantCu haurà d'aprendre dels errors de l'anada, en què el Begues va superar amb autoritat per tres gols a zero.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.