El SantCu vol tancar la lliga amb una última victòria davant el Santboià


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El femení del Sant Cugat Esport disputa aquest diumenge a la ZEM Jaume Tubau el partit pendent amb el Santboià a tres quarts de cinc de la tarda. Amb la lliga de Primera Divisió acabada, el conjunt de Carles Rubio vol cloure el campionat amb una nova victòria i igualar els 45 punts del Vilafranca a la classificació.

SantCu i Santboià encara tenen un últim compromís oficial de lliga. La competició va acabar la setmana passada però el conjunt santcugatenc va descansar per la retirada de l'Academia de Futbol. Els tres punts d'aquest partit que no es va haver de jugar se sumen a quatre jornades consecutives amb triomf vermell-i-negre. Per tant, no és d'estranyar que el tècnic santcugatenc, Carles Rubio, vulgui culminar un final de temporada amb una última victòria.

Carles Rubio

L'objectiu és acabar bé la temporada perquè portem una ratxa molt positiva.


Sigui quin sigui el signe del partit, el SantCu acabarà el curs en novena posició, i l'únic que pot passar és que ho faci amb més punts. Ara en suma 42 fruit de 12 victòries, sis empats i 11 derrotes. El seu rival, el Santboià pot millorar una posició i ocupar la sisena plaça, en detriment del Vilanova Geltrú, si venç el Sant Cugat. En l'anada els dos equips es van repartir els punts en empatar a dos gols.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.