El cadet A del SantCu està a una victòria de l'ascens a Divisió d'Honor


  • Comparteix:

El cadet A del SantCu a la ZEM Jaume Tubau / Font: Julián Marín

El cadet A del SantCu a la ZEM Jaume Tubau / Font: Julián Marín

El cadet A del Sant Cugat Esport pot assolir aquest dissabte l'ascens a Divisió d'Honor en l'últim partit de lliga. El conjunt de Julián Marín, líder del grup 3 de Preferent, rep a la ZEM Jaume Tubau l'Europa, quart classificat. Els vermell-i-negres depenen d'ells mateixos per aconseguir un objectiu històric. El club ha fet una crida a través de la seva web i les xarxes socials perquè la gent animi l'equip dissabte a partir de les sis de la tarda.

El cadet del SantCu és primer, seguit molt de prop pel Segre Atlètic, que es troba a un punt i aquest cap de setmana visita l'Iguala, tretzè. Per tant, l'oportunitat és històrica per al club santcugatenc, que pot assolir la màxima categoria del futbol català cadet. El tècnic d'aquest equip, Julián Marín, remarca que l'objectiu principal ha estat la formació i que ara és el moment d'examinar els coneixements adquirits.

Julián Marín

Ara tenim l'oportunitat de posar a prova aquests continguts en un partit d'alt rendiment i amb una certa pressió. Hem d'intentar gaudir de l'experiència


Marín reconeix la il·lusió que es viu al SantCu amb aquesta possibilitat i per això espera que dissabte el camp s'ompli per animar l'equip.

El cadet vermell-i-negre ha fet una temporada extraordinària que traduïda en xifres són 24 victòries, dos empats i només tres derrotes. Ara l'equip porta 11 jornades consecutives guanyant i la de dissabte pot arrodonir un curs brillant.







  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.