Tot i l'empat, són líders

L'Olimpyc Floresta empata a 5 gols davant l'Esplugues. Els homes de Pepe Sànchez continuen líders ja que el Tàrrega i el Sant Andreu han punxat en els seus copromisos.

L'Olimpyc tenia aquest cap de setmana el difícil objectiu de defensar el lideratge. Un empat que sap a poc, observant la trajectòria de cinc victòries consecutives que portaven els homes de la Floresta. Tot i això, els florestans no han tingut gens de sort, cosa que els ha condicionat durant tot el matx. Xaloc al primer minut de partit queia lesionat per un cop al turmell i Jaume expulsat a pocs minuts del començament del partit feien preveure un partit complicat.

El matx ha estat marcat per la tensió i l'agressivitat dels visitants que han impedit als de Pepe Sànchez desenvolupar el seu joc correctament.

Aquest és Xaloc Rion, capità de l'Olimpyc.

Xaloc Rion

A casa som els favorits però l'equip va notar l'expulsió e Jaume i la meva lesió.

Dani, en una jugada individual, avançava als florestans al minut 5 de partit. L'Esplugues no s'ha arronsat i ha donat ritme al partit, que ha entrat en un intercanvi de cops. Una bona prova d'això, és que el segon entrenador de l'Esplugues ha estat expulsat per reiterades protestes. Al minut 6 els del Baix Llobregat responien amb un gol i empataven. Els visitans feien la seva segona diana de doble penal en el mateix minut posant l'1 a 2. L'Olimpyc ha transformat un doble penal i el resultat al final del primer temps ha estat de 2 gols a 3.

La segona part ha començat amb l'Esplugues ampliant diferències amb el 2 a 4. Els florestants estaven tocats i responien amb un remuntada espectacular. Del 2 a 4 al 5 a 4 amb un gol final de Marc Quintana de gran jugada col·lectiva. 5 minuts restaven i els locals havien fet el més difícil, però l'Esplugues empatava i deixava a l'afició de la Floresta muda.

Tot i l'empat final, punt positiu per l'Olimpyc que continua líder gràcies a les ensopegades de Sant Andreu i Tàrrega amb un punt d'avantatge sobre els seus perseguidors.