Cinquè contra segon


  • Comparteix:

L'Axa Sant Cugat de futbol sala rep el Premià de Mar amb l'esperança de retallar diferències respecte les places d'ascens a Nacional 'A' de futbol sala. Els santcugatencs, cinquens a la classificació, són a cinc punts del Premià, que ocupa la tercera posició, amb 25 punts

Fa quinze dies, en l'última jornada de competició d'aquest grup 1, el conjunt vermell-i-negre va aconseguir trencar una ratxa negativa de tres derrotes seguides. Aquest triomf, per set gols a un davant el Premià Esportiu, ha fet revifar les esperances d'ascens amb què l'Axa Sant Cugat va iniciar la temporada.

Doncs aquest dissabte arriba l'hora de la veritat amb l'inici de la segona volta de campionat. Els santcugatencs, que amb 25 punts ocupen la cinquena plaça, tornen a jugar a casa i davant el Premià, però en aquesta ocasió el Premià de Mar. Els visitants són segons a la classificació amb 30 punts, per tant a cinc del conjunt local. Però és que aquesta segona posició que ocupen els del Maresme és l'última que dóna lloc a les places d'ascens.
Així doncs l'Axa Sant Cugat s'hi juga molt més que els tres punts, tal i com explica un dels integrants de l'equip Marc Casas.

Marc Casas

Estem molt il·lusionats per jugar-lo i crec que obtenir una victòria ens donaria molta moral pel que resta de temporada


Dissabte, a dos quarts de set del vespre al Pav-3, Axa Sant Cugat - Premià de Mar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.