L'Olimpyc perd la condició de líder

L'Olimpyc Floresta cau a la pista del Solsona per 3 gols a 2 i perd el lideratge de la Nacional B. Els florestans no poden trencar la defensa estàtica dels lleidatans i els locals aprofiten el contraatac per guanyar al conjunt de Pepe Sànchez.

L'Olimpyc va sortir a defensar el lideratge amb ungles i dents. El Solsona va basar el seu joc en una defensa estàtica que només s'obria a l'hora de fer contraatacs. Les poques oportunitats clares entre els tres pals de les que va disposar l'Olimpyc van ser desbaratades d'una manera molt efectiva pel porter solsonés. La primera part acabava amb el resultat de 0 a 0.

L'Olimpyc va sortir fort al segon temps i durant 4 minuts el control va ser parcialment florestà, però el gol arribava del cantó local. L'Olimpyc empatava mitjançant Jose al minut 15. Ràpida rèplica dels locals que tornaven a avançar-se al marcador, 2 a 1. Just després, Pepe Sànchez es juga la opció de porter- jugador i d'aquesta manera els de la Floresta assolien l'empat a un minut de la conclusió. Quan l'empat ja es donava per bò, els locals marcaven el 3 a 2 en un ràpid contraatac. I ja en el darrer sospir de partit els florestans feien un gol, però fora del temps reglamentari, conseqüentment sense comptabilitzar.

El tècnic Pepe Sànchez explica les claus de la derrota.

Pepe Sánchez

Va ser un partit, en el que els locals es van tancar molt...

L'Olimpyc perd la condició de líder i se situa segon, a dos punts del Sant Andreu. El Tàrrega i el Casa Alcalà empaten en els seus respectius compromisos, i es queden igualats a punts amb els florestans. La propera jornada l'Olimpyc rep al Balaguer, avantpenúltim classificat.