Victòria molt treballada


  • Comparteix:

L'AXA Sant Cugat suma tres punts més derrotant a casa al Lloret per 7 gols a 6. Els santcugatencs s'imposen a un rival molt difícil en un partit molt intens i continuen aspirant a l'ascens.

Continua la ratxa de bons resultats de l'AXA Sant Cugat a la Lliga. Dels darrers 9 partits, els santcugatencs han guanyat 8 i han empatat 1, circumstància que els ha ficat de ple en la lluita per l'ascens a la Primera Nacional A. En aquesta ocasió, una victòria per 7 a 6 contra el Lloret, un rival de la part baixa de la classificació.

En el primer temps en que l'AXA ha anat a remolc en el marcador tota l'estona. Tot i que els visitants s'han avançat per tres vegades en el marcador, els santcugatencs han aconseguir empatar ràpidament amb gols de Richi, Fillo i Cristian, que ha fet que s'arribés amb un 3 a 3.

A la represa, el Sant Cugat s'ha avançat per primera vegada en el marcador, amb el 4 a 3 obra de Calle, aprofitant una errada del porter. Avantatge que ha estat neutralitzat pel Lloret que ha aconseguit el 4 a 4, marcador que no ha durat gaire ja que només treure de mig camp, l'AXA ha aconseguit el 5 a 4 amb un gol en propia porta dels visitants. El partit semblava que es trencava amb el 6 a 4 aconseguit per Adri quan els santcugatencs jugaven amb superioritat per expulsió d'un visitant. Des d'aquí fins al final, el Lloret s'ha llençat a l'atac jugant amb el porter-jugador i han aconseguit fer dos gols, tot i que també a rebut 1 obra de Richi. El marcador final, 7 a 6 a favor de l'AXA Sant Cugat, i tres punts per continuar somiant amb l'ascens.

El jugador local Carlos Chavarria afirma que l'important era aconseguir la victòria.



Carlos Chavarria

No va ser un dels millors partits, però l'important era treure'l endavant.




La propera jornada, d'aquí dues setmanes visita a la pista del Montmeló.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.