A l'assalt de la Nacional A


  • Comparteix:

L'Olympic Floresta ja coneix el calendari de lliga en el seu retorn al grup 6 de la Nacional 'A'. Els florestans, que conservaran el mateix bloc que va aconseguir l'ascens, començaran i acabaran la competició com a visitant.

Avui s'ha donat a conèixer el calendari dels blau-i-blancs de cara a la propera temporada, la del retorn a Nacional "A". El sorteig del grup 6, on està l'Olympic, no ha anat del tot bé. A banda de començar i acabar la lliga com a visitant, un fet que mai agrada als equips, el començament de temporada no és que sigui el desitjat.

El primer rival a qui s'hauran d'enfrontar és el Gasifred Atlético, un equip d'Eivissa. La setmana següent rebran la visita del Corbera, un equip que acaba de baixar de la Divisió de Plata del futbol sala estatal. Un inici de temporada dur, però per al tècnic florestà, Fran Burgueño, el més pesat és començar la temporada el 13 de setembre.

Fran Burgueño

Tenim un inici complicat, amb una arrencada molt 'canyera', però ja va bé. L'únic problema és que tindrem una pretemporada curta, perquè comencem molt aviat.


Començar en aquesta data significa fer una pre-temporada breu, en una categoria molt més complicada que la Nacional "B" de l'any passat. A banda dels múltiples desplaçaments, l'Olympic s'haurà d'enfrontar a equips que, com comenta l'entrenador florestà, tenen molta qualitat.

Fran Burgueño

El problema no seran els viatges, sinó els equips contra els qui juguem i que recullen els jugadors de la categoria superior que no es poden mantenir per problemes econòmics.


Tot i això, els florestans mantindran el bloc que va aconseguir l'ascens la temporada passada. No hi haurà cap incorporació ni tampoc cap baixa, a excepció de José, que es retira. Un conjunt molt jove i que abans de començar la temporada jugarà tres amistosos contra equips de la seva categoria, i que serviran de pedra de toc de les seves possibilitats per aquest nou any.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.