L'Axa inicia i acaba la lliga com a visitnat


  • Comparteix:

L'Axa Sant Cugat iniciarà i finalitzarà la lliga com a visitant. Els homes de Jaime Martínez tenen un calendari complicat.

El 28 de setembre els vermell-i-negres inicien la lliga a casa del Santa Coloma, un dels contrincants que a priori pot ser bastant dur pels de Jaime Martínez. El calendari de la lliga 2008-09 no és massa favorable pel conjunt santcugatenc, i és que els enfrontaments més complicats queden concentrats al principi i al final de lliga. Tot i això, encara és aviat per fer pronòstics i valoracions sobre la lliga. Escoltem el tècnic de l'Axa, Jaime Martínez.


Jaime Martínez

Tenim un inici molt complicat, serà una lliga molt dura. És molt llarg per pensar on s'acaba.


Pel que fa a l'últim partit de lliga, també com a visitant, serà a casa del Can Massuet el 17 de maig. Ara però, toca descansar i esperar a l'1 de setembre, quan els de Jaime Martínez iniciaran la pretemporada, i doncs si, arribarà el moment de valorar el calendari.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.