L'AXA aposta per la joventut a la nova temporada


  • Comparteix:

L'AXA Sant Cugat comença aquesta setmana la pretemporada. El primer equip incorpora 3 joves del sènior B per cobrir les baixes de la temporada passasa. El primer rival dels santcugatencs en aquest inici de preparació serà el Ripollet.

Xavi Oliveras, Albert Tejero i Martí són les 3 incorporacions del sènior B a l'equip dirigit per Jaime Martínez. Ara com ara, aquestes són les altes que cobriran les baixes de Fillo, Calle, Cristian i Marc Casas. Una temporada més, com diu el tècnic local, Jaime Martínez, el club aposta per la gent jove de la predrera.

Jaime Martínez

La política del club és treballar amb gent de la casa, gent jove.


Des d'aquesta setmana, l'equip s'entrena de dilluns a dijous. Dimarts i dijous fan treball de pista, mentre que dilluns i dimecres treballen el físic fora de les instal·lacions. Martínez reconeix que a questa temporada vol millorar la preparació física.


Jaime Martínez

Les valoracions les haurem de fer a partir de la conqiena o sisena jornada. Comencem la lliga molt fort i hi ha equips que s'han reforçat molt.




Abans de l'inici de la lliga, el pròxim 28 de setembre, l'AXA Sant Cugat disputarà una sèrie d'amistosos tant a Sant Cugat com a fora. El primer test serà a Ripollet, dissabte dia 6 a dos quarts de set de la tarda (18.30h). El següent serà a casa davant el conjunt colomenc de La Unión (22.30) i l'últim confirmat dissabte 13 també a Sant Cugat enfront la Penya Barcelonista Castelldefels.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.