Més treball en defensa


  • Comparteix:

L'AXA Sant Cugat continua de pretemporada després d'un primer test amb derrota contra el Ripollet. Els de Jaime Martínez tornaran a posar a prova els nous plantejaments tàctics en defensa avui dimarts dia 9 de setembre contra La Unión.

L'AXA Sant Cugat va perdre el passat dissabte dia 6 contra el Ripollet per 7 gols a 1. Amb només una setmana de rodatge, l'equip va patir físicament contra un rival de Primera Nacional A que està a punt d'iniciar la seva temporada. En aquest sentit, entre els objectius de Jaime Martínez estan la millora física i els canvis tàctics en defensa per no donar facilitats en el contraatac. Tot i el resultat, l'entrenador treu ferro als gols encaixats amb el bon treball que estan realitzan els seus jugadors.



Jaime Martínez

Estem treballant l'aspecte tàctic, intentant millorar en defensa. Contra el Ripollet el resultat és enganyós.



Els santcugatencs continuen el seu treball de pretemporada amb un amistós contra La Unión avui a dos quarts d'onze de la nit (22.30h). El partit, se'l perdrà Pau Savé. El jugador està pendent de les proves que confirmin la lesió al turmell que es va fer el passat dijous en un entrenament i que el podria tenir de baixa vàries setmanes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.