L'Olimpyc esgarrapa un punt a la pista d'un dels grans

Empat a tres de l'Olimpyc Floresta en l'inici de la lliga de Primera Nacional A. Els homes de Fran Burgueño, debutants a la categoria, saben treure profit del seu joc i a punt estan de sorprendre el Gasifred a domicili.

Amb una mica de sort, l'Olimpyc s'hauria pogut anotar la primera victòria a la lliga si haguessin transformat el doble penal quan només faltaven set segons pel final. El marcador estava (3-3) i aquesta era una oportunitat d'or per sumar un triomf important. Tanmateix el punt es valora de forma positiva, com explica l'autor del tercer gol Xaloc Rión.

Xaloc Rión

Amb una mica de fortuna i una bona actitud en defensa hem tret un punt que està molt bé.

Els florestans van ser atrevits i van voler portar la iniciativa durant els primers minuts, però ben aviat els illencs van prendre el relleu i l'Olimpyc va haver de defensar-se i sortir a la contra. Al descans el marcador reflectia un (2-3) pels de Burgueño, però en el segon temps l'equip eivissenc va establir l'empat a tres. Els autors del gols florestans van ser Gerard, Rubén i Xaloc.

La pròxima jornada l'Olimpyc jugarà a casa enfront el Corbera, un altre del grans del grup.