Primera victòria, a casa


  • Comparteix:

L'Olimpyc Floresta guanya el Corbera per 5 gols a 3. Els visitants demostren un nivell tàctic molt alt, fent patir en més d'una ocasió als blanc-i-blaus.

L'Olimpyc encetava la segona jornada a casa. El visitant era el Corbera, vigent campió de la Nacional A. Els del Baix Llobregat van demostrar tenir un nivell molt alt pel que fa a jugades a pilota parada. Tot i això, la força demostrada per l'Olimpyc va permetre avançar-se en els minuts 6 i 19.

El Corbera va empatar el partit en un interval de cinc minuts. El matx va quedar en un punt mort, on la tensió i la lluita cos a cos van monopolitzar el partit.

La recta final va decidir el matx: dos gols de l´Olimpyc posaven el 4 a 2 al lluminós. El Corbera cremava ja les darreres cartes traient el porter jugador tenint com a resultat un gol al mateix al minut 17. El punt i final el posava, el florestà Ruben tancant el marcador, posant el definitiu 5 a 3.

El 'mister' florestà deixa ben clares les aspiracions d'enguany per l'Olimpyc

Fran Burgueño

La permanència és l'objectiu donada la qualitat dels altres equips


Els de Fran Burgueño jugaran la propera jornada a la pista del Santvicentí. Els florestans sumen 4 dels 6 punts possibles i esperen guanyar tres punts més aquesta setmana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.