La recuperació comença a arribar


  • Comparteix:

L'Olimpyc Floresta empata a 2 gols a la pista de La Union, penúltim classificat. Els florestans demostren certa recuperació, però no acaben de trobar la fòrmula de la victòria

La primera part ha estat força lenta amb molta precaució per les dues bandes. Els locals s'han avançat amb un gol de rebot a falta de tant sols 40 segons pel final del primer temps.

Els florestans han sortit a la segona part molt forts i han marcat un ritme que els locals no han pogut seguir. Aleix i Xaloc han aprofitat la situació per capgirar el marcador. Els de Fran Burgueño han fet una gran tasca defensiva i no han permés als locals tenir més que dues ocasions. No obstant l'empat ha arribat al minut 17 i tot i que els blanc-i-blaus han lluitat per emportar-se la victòria, finalment no ha estat possible. L'entrenador olimpysta, Fran Burgueño, analitza el matx.

Fran Burgueño

Després d'una primera part complicada hem reaccionat, però finalment no hem conseguit la victòria


La propera jornada els florestans reben la visita del Centelles, equip que es troba a la part mitja alta de la taula. Tot i la derrota Fran Burgueño està content de la progressió de l'equip.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.