Ratxa trencada


  • Comparteix:

L'AXA Sant Cugat cau derrotat per 3 gols a 2 a la pista del Blanes i no pot aconseguir la cinquena victòria consecutiva a la Primera Nacional B. L'expulsió del porter vermell-i-negre, David Masdeu, a la primera part, va ser una de les claus de la derrota.

L'expulsió es va produir amb 0 a 1 al marcador. Un jugador de camp va ser l'encarregat de jugar com a porter i tot i així es va posar per davant al marcador, demostrant ser superior al rival.

Amb l'1 a 2 favorable als homes de Jaime Martínez, una aturada elèctrica va trencar el ritme del partit. Quan es va poder reanudar el matx, dues errades defensives, en un servei de banda i una falta indirecta, van fer que l'AXA no pogués sumar la cinquena victòria consecutiva.

Escoltem l'entrenador de l'AXA Sant Cugat, Jaime Martínez


Jaime Martínez

Em tingut moltes ocasions, però el partit ha estat marcat per l'expulsió del porter.


La propera setmana l'AXA rep el Manlleu, el líder de la classificació. La principal dificultat dels santcugatencs serà suplir la baixa del porter sancionat.


















  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.