Contundent derrota contra el líder

Partit marcat pels nervis i les expulsions

L'AXA Sant Cugat cau derrotat per 2 gols a 6 contra el Manlleu, líder de la categoria. El rival ha estat clarament superior i no ha donat cap possibilitat als vermell-i-negres. La segona derrota consecutiva de l'AXA fa que es despengin de la zona alta de la classificació.

L'AXA afrontava el partit amb la baixa per sanció del porter David Masdeu, fet que ha obligat a Jaime Martínez a jugar amb un juvenil a la porteria. Amb un parcial de 0-5 a la primera part, els santcugatencs no han trobat la manera de fer front a un Manlleu que ha demostrat perquè és el líder de la Primera Nacional B.

Així ens explica com ha vist el partit, l'entrenador de l'AXA Sant Cugat Jaime Martínez

Jaime Martínez

L'encert rematador del Manlleu ha estat fonamental, en 6 o 7 remats han fet 5 gols. Hem donat moltes facilitats en defensa i ens costa marcar gols.

A la represa, quan l'AXA semblava disposat a no rendir-se, els rivals han marcat el 6 a 0. Aleshores Jaime Martínez ha apostat per un jugador de camp a la porteria, per intentar marcar gràcies a la superioritat que això suposa. Dos gols en poc temps feien creure en una possible remuntada a falta de deu minuts pel final del matx.

A partit d'aquí els nervis han estat els protagonistes del partit. L'expulsió d'un jugador del Manlleu ha fet que els vermell-i-negres juguessin amb un home més, però els gols no han arribat. I encara més, a falta de poc més de quatre minuts per a la finalització, una picabaralla ha provocat dues expulsions més pel líder, que s'ha vist obligat a jugar amb només dos homes de camp. Els homes de Jaime Martínez però, no han pogut transformar les numeroses ocasions de gol que han disposat.

La setmana vinent visiten la pista del cuer, el Montmeló, on intentaran trencar amb la ratxa de dues derrotes consecutives i enganxar-se de nou a les posicions capdavanteres de la classificació.