Urgència de punts


  • Comparteix:

L'Olimpyc Floresta pot treure algun punt aquest dissabte a la propera jornada de la Nacional A. Els florestans visiten el Gavà, equip de la part mitja - baixa de la taula.

Poden i haurien d'aconseguir la victòria davant del Gavà per mirar de redreçar la seva situació. Els florestans no aconsegueixen abandonar la cua de la classificació i són a sis punts, tot i que amb un partit menys, del rival més proper a la taula, el Ramon Ferrer. Per la seva banda, el Gavà suma tres victòries més que els florestans i, encara que la seva situació de moment no és perillosa, tampoc no es pot despistar.

En el partit de primera volta, el Gavà es va acabar emportant la victòria en un matx amb una segona part d'infart que va finalitzar amb un marcador de 6 a 7. L'entrenador Pepe Sánchez expressa la necessitat de no cedir ni un punt més i valora el rival.

Pepe Sánchez

És un partit complicat, però no ens queda una altra que guanyar pequè sinó ens quedem molt despenjats.


Aquest dissabte, a dos quarts de set de la tarda (18.30h), Gavà - Olimpyc.








  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.