Punt d'or


  • Comparteix:

L'AXA Sant Cugat esgarrapa un punt de la pista del Natació Sabadell, líder de la Nacional B de futbol sala. Malgrat anar perdent per 2 gols a 0 a falta de tres minuts pel final del matx, els vermell-i-negres aconsegueixen el gol de l'empat a només dinou segons del final.

La visita dels homes de Jaime Martínez a la pista del Natació Sabadell prometia emocions fortes i així ha estat. La primera part l'ha marcat la intensitat i la velocitat al joc. Mentre el control de la pilota s'ha decantat pels locals, les ocasions les han posat sense èxit els santcugatencs. D'aquesta manera s'ha arribat al descans amb empat a zero al marcador.

La segona part el porter santcugatenc, David Masdeu, ha hagut d'intervenir en diverses ocasions. Precisament en una d'aquestes intervencions el porter de l'AXA ha comès un error, que ha suposat l'1 a 0. En aquest punt, Jaime Martínez ha decidit jugar de cinc com és habitual i ha arribat el segon gol. Faltaven tres minuts de joc i l'AXA ha marcat en un xut llunyà. L'empat ha arribat quan només faltaven dinou segons per l'acabament del partit.

L'entrenador santcugatenc, Jaime Martínez es mostra prudent a l'hora de parlar d'ascens

Jaime Martínez

L'ascens està molt complicat però hem d'estar contents de l'equip que tenim


El proper partit pels santcugatencs arriba dimarts, jugaran contra el Rapid Santa Coloma el partit ajornat per les fortes ventades de fa un mes.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.