Sense pressió


  • Comparteix:

L'Olimpyc Floresta ha pogut empatar el matx als darrers minuts

L'Olimpyc Floresta ha pogut empatar el matx als darrers minuts

L'Olimpyc Floresta empata a 3 gols als darrers tres minuts del matx davant el Canet. Els florestans han fet un excel·lent final de partit que els ha permès empatar quan ja es donava el matx per perdut.

El Canet s'ha avançat tot just començar l'enfrontament. Els de Pepe Sánchez han encaixat el gol inicial i han trigat mitja part a recuperar-se. Amb el mateix resultat de 0 a 1 s'ha arribat al descans.

A la represa, l'Olimpyc ha sortit amb moltes ganes i això s'ha notat ja des dels primers minuts. Els florestans han estat molt actius i molt més concentrats que al primer període. El Canet però, tot i la superioritat de l'Olimpyc, ha sabut aprofitar una contra i ha marcat el 0 a 2. Els ànims del conjunt local han decaigut molt però, un gol de Dani dos minuts després ha tornat a posar l'Olimpyc dins el matx. Els darrers minuts de partit han estat molt animats, ja que el Canet ha fallat dos dobles-penals, l'Olimpyc ha marcat un gols més i als darrers 4 minuts ha pogut acabar empatant el matx. Pepe Sánchez, entrenador florestà.

Pepe Sánchez

El descens el tenim assumit des de fa temps.


La propera jornada l'Olimpyc visita la pista de l'Escola Pia, equip situat a la zona mitja-alta de la taula. Els florestants continuen cuers i molt lluny de la permanència.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.