Contundent victòria

L'Axa Sant Cugat aconsegueix una victòria contundent

L'Axa Sant Cugat ha derrotat per 9 gols a 1 el Blanes. L'equip visitant no ha estat a l'alçada de les circumstàncies i ha patit una derrota molt contundent. Els homes de Jaime Martínez han demostrat concentració i actitud, virtuts bàsiques per pujar a Nacional A.

L'inici de l'enfrontament ha estat marcat per la prudència, cap dels dos conjunts ha volgut cometre errors i el ritme del partit ha estat força lent. Un cop superada aquesta fase, els vermell-i-negres han pressionat i han mantingut el control del rival. Enric ha obert el marcador en una jugada col·lectiva. Ritxi i Adri han estat els altres golejadors santcugatencs del primer temps. Resultat al descans de 3 a 0.

El Blanes ha fet signes de recuperació a l'inici de la segona part; han avançat la defensa i han lluitat molt més que al primer temps. Tot i això Enric, al minut 4, ha fet el quart gol pels santcugatencs i la moral del Blanes ha acabat cedint. Ritxi un altre cop, Carlos, Albert, Vela, Xavi i Pol han acabat d'arrodonir un matx quasi perfecte pel conjunt de Sant Cugat. Resultat final de 9 a 1 i una jornada molt positiva pels vermell-i-negres. Escoltem el tècnic santcugatenc, Jaime Martínez.

Jaime Martínez

Estic molt content amb el rendiment dels jugadors.

Després de l'aturada de Setmana Santa, els homes de Jaime Martínez tornaran a jugar el dia 19 a la complicada pista del Manlleu, líder de la categoria. La jornada ha estat rodona per l'AXA ja que dels quatre primers classificats només ha guanyat el Natació Sabadell. D'aquesta manera els santcugatencs redueixen les distàncies amb el líder de la categoria a només dos punts.