La victòria és obligada


  • Comparteix:

Els santcugatencs es mostren confiats de les seves possibilitats

Els santcugatencs es mostren confiats de les seves possibilitats

L'Axa Sant Cugat rep dissabte el Montmeló en un partit que és clau per no perdre el tren de l'ascens. Els santcugatencs han de guanyar un rival que és tercer per la cua.

Queden quatre jornades i encara hi ha un total de vuit equips amb opcions d'ascens. Un d'ells és l'AXA, que tot i estar a 4 punts del líder, l'Excavacions Garriga, és un dels aspirants a pujar de categoria. Els santcugatencs tenen un partit menys que els altres equips amb opcions d'ascens, i una victòria contra el Montmeló, els donaria moral per encarar amb garanties el tram final de lliga.

Aquesta jornada, a més, hi ha l'enfrontament directe entre el líder, l'Excavacions Garriga i el Manlleu, quart classificat amb dos punts més que l'AXA. Una victòria santcugatenca faria que retallés punts amb algun d'aquest dos equips, depenent del resultat del seu l'enfrontament.

L'AXA rep un Montmeló que a l'anada es va veure sorprès per l'efectivitat santcugatenca. Els vermell-i-negres van guanyar per 2 gols a 4. Tot i el precedent de l'anada, i la mala classificació del rival, els santcugatencs no es refien d'un conjunt que ha donat problemes als equips de la part alta de la classificació. Així ho explica el jugador de l'AXA Adrià Peiró.

Adrià Peiró

Ells es juguen la permanència, i contra els equips de dalt han donat guerra. Tenen qualitat i per això no hem de pensar que són els tercers per la cua.




Dissabte, a dos quarts de sis de la tarda (17:30) AXA Sant Cugat - Montmeló, al PAV-3 de la Rambla del Celler.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.