Fan la feina

Imatge del partit contra el Montmeló

L'AXA Sant Cugat fa un pas endavant cap a l'ascens al guanyar per 4 gols a 3 el Montmeló a la 27a jornada de la Nacional B de futbol sala. Els santcugatencs ja pensen en el proper partit d'aquest dimarts contra l'Arenys de Munt, últim classificat de la divisió.

Els vermell-i-negres han començat el partit molt concentrats i amb un ritme de joc molt alt, que els ha permès dominar la pilota i no donar opció al rival. S'ha arribat al descans amb un esperançador 3 a 0 pels santcugatencs.

A la represa, els homes de Jaime Martínez han sortit molt relaxats i han vist com el Montmeló, necessitat dels punts per salvar la categoria, feia perillar la porteria santcugatenca. Després d'uns minuts incerts, sense un clar dominador i amb un gol fantasma dels visitants, Agus a establert el 4 a 1 que encarrilava definitivament el matx.

En els últim minuts, la relaxació s'ha apoderat dels jugadors vermell-i-negres que han vist com el Montmeló no es rendia i ha reduït la distància al marcador deixant el 4 a 3 final.

L'entrenador de l'AXA Sant Cugat, Jaime Martínez, analitza el triomf de l'equip.

Jaime Martínez

Ens hem avançat en el marcador, però després ens hem relaxat i no hem jugat a res. Hem aconseguit tres punts més que ens apropen a la zona alta de la classificació.

Els vermell-i-negres no descansen i ja pensen en el partit ajornat contra l'Arenys de Munt, cuer de la taula, aquest dimarts a les nou del vespre.