Indignació a l'AXA Sant Cugat


  • Comparteix:

L'AXA en un partit de la temporada passada

L'AXA en un partit de la temporada passada

L'AXA Sant Cugat es mostra decebut amb l'actitud de la Federació Espanyola en relació al recurs que ha presentat el club per haver estat enquadrat al grup de l'Aragó en comptes del de Balears i València contradient els criteris de proximitat. El coordinador del club, Jesús Manchado, lamenta les formes de la Federació Espanyola per no contestar cap dels missatges que els han fet arribar.

El proper 19 de setembre comença la lliga a la Nacional A de futbol sala i l'AXA Sant Cugat encara no sap si participarà al grup de l'Aragó, al de les Balears o si tornarà a jugar a la Nacional B després d'haver aconseguit l'ascens la temporada passada. El recurs que ha presentat el club santcugatenc considerant injust l'enquadrament al grup de l'Aragó no ha obtingut resposta per part de la Federació Espanyola. El coordinador del club, Jesús Manchado, analitza la situació.

Jesús Manchado

L'actitut de la Federació Espanyola és dictatorial. No han seguit els criteris de proximitat.



Els altres tres equips catalans ascendits a la Nacional A, Mataró, Micasa Sant Vicenç dels Horts i l'Esplugues jugaran al grup de les Balears i València.



  • Comparteix:

COMENTARIS

El any passat va succeir el mateix amb el Rubi FS, tot i ser campions de grup, ens van encuadrar on van voler, asi que...tot continua igual a Madrid.

Rubi FS. Enviat el 13/ago/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.