La Copa Catalunya, a Sant Cugat


  • Comparteix:

El Barça és un dels favorits a la Copa Catalunya

El Barça és un dels favorits a la Copa Catalunya

La final de la Copa Catalunya de futbol sala es disputarà dissabte al PAV-3 de la Rambla del Celler a les set de la tarda. Corbera-Marfil Santa Coloma i Mataró-Barça són les semifinals per divendres. L'Ajuntament de Sant Cugat i la Federació Catalana són els organitzadors de la competició i l'AXA i l'Olímpyc, clubs col·laboradors.

Sant Cugat acull per primer cop a la història una final de la Copa Catalunya de futbol sala. El matx es disputarà dissabte a les set de la tarda. La Federació Catalana també ha confirmat que la primera semifinal es disputarà a dos quarts de set (18:30) entre el Corbera i el Marfil i la segona entre el Mataró i el Barça a dos quarts de nou(20:30) aquest divendres . El directiu de l'AXA Sant Cugat, Jesús Manchado, es mostra satisfet perquè la final es disputi al PAV-3.

Jesús Manchado

Sant Cugat viurà un dia espectacular de futbol sala.






El president de l'Olímpyc i directiu de la Federació Catalana, Àngel Ruiz, veu en bon ulls que la final sigui a Sant Cugat, però creu que ha faltat manca de previsió per donar més difusió a l'acte.

Àngel Ruiz

Ha faltat més previsió per donar més difusió a l'acte.







L'Ajuntament i la Federació Catalana són els organitzadors de la final i l'Olímpyc i l'AXA, clubs col·laboradors. L'AXA vol aprofitar la final per jugar un partit de pretemporada entre el primer equip i l'Hospitalet que es disputarà a partir de les quatre de la tarda.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Una vergonya tot el què ha passat amb la organització de la Copa Catalunya per part de la Federació Catalana, s'ha passat pel "forru" la normativa establerta en el pla de competició, aprobada pel comité tècnic el setembre del 2008, i ha IMPOSAT la final a cuatre a Sant Cugat (tothom sap perqué), provocant danys molt grans als equips "petits" (Corbera i Mataró) i hauran de viatjar fins a Sant Cugat a jugar les semi-finals, quan pel contrari haurien de rebre como a locals a Barça i Marfil. Una vergonya!

sabas. Enviat el 2/set/09


Es increible que per uns vots, la federació arbitràriament esculli san cugat per a jugar les semifinals de copa. Es autenticament vergonyós que les decisions que es prenen al comitè, només per la pressió dels grans es canvïin. Ara els equips que habien de jugar com a locals que reclamin... diners de desplaçament.. diners que podien haver conseguit de entrades, de patrocini, de sortejos entre el public... Sent tan bons com son no crec que els hi faci falta ajuda... increible!!

Damnificat. Enviat el 2/set/09


El que estar clar que aquesta copa es fa per treure calers als clubs que paguen per paricipar. Crec que aquest acte es deuria jugar a Mataro o Corbera, i com a minim premiar aquests equips que s´han esforçat per arribar i tindre aquesta oportunitat unica. Tal com s´ha fet, no deixan de ser dues paxangues de pretemporada que es juguen a Sant Cugat per l´amistat del sr. Jesus amb membres de la FCF...i si no ja veureu...4 gats al pavello...pq s´ha fet publicitat d´aixo a Sant Cugat, Mataro i Corbera?

Xikilikatre. Enviat el 3/set/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.