L'Olímpyc es presenta davant la seva afició


  • Comparteix:

L'Olímpyc es presenta davant la seva afició

L'Olímpyc es presenta davant la seva afició

Un total de nou equips de l'Olímpyc es presentaran dissabte davant la seva afició a partir de les nou del vespre al pavelló de Can Llobet. El president de l'entitat, Àngel Ruiz, destaca que la seva entitat continua apostant pel planter i consolidant categories.

El benjamí de l'Olímpyc, que militarà a la Divisió d'Honor, és l'equip que ocupa la categoria més alta de la base a nivell de club. Els florestants esperen aconseguir la permanència. La resta jugaran a 1a divisió amb l'esperança de fer una bona temporada. El primer equip vol recuperar la categoria perduda amb l'ascens a Nacional A. Aquests són els objectius que es marca l'entitat florestana segons el president, Àngel Ruiz. Ruiz aposta molt per la base del club.

Àngel Ruiz

S'està treballant molt amb la base i els resultats en són un clar exemple.


Els nou equips que integren el club florestà es presentaran aquest dissabte a partir de les nou del vespre (21:00 hores) al pavelló de Can Llobet de la Floresta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.