Derrota a la pista del líder

L'AXA ha patit la segons derrota de la temporada

L'AXA Sant Cugat cau derrotat per 7 gols a 3 a la pista del Pinseque, actual líder de la Nacional A de futbol sala. Les errades dels vermell-i-negres en els moments clau contribueixen a la segona derrota de la temporada.

El primer desplaçament de l'AXA a terres aragoneses no ha permès una victòria a la pista del principal aspirant a l'ascens de categoria, el Pinseque. El matx ha començat amb una pressió a tota la pista per part dels dos conjunts. Malgrat la superioritat dels locals, els santcugatencs han aguantat l'empat a 0 fins a un minut pel descans. Una errada defensiva ha suposat el primer gol dels aragonesos. Només servir de centre, els de Jaime Martínez han perdut la pilota i han encaixat el segon gol. A deu segons per la mitja part, els vermell-i-negres han fet el 2 a 1.

A la represa, l'AXA ha sortit diposat a posar contra les cordes al conjunt local, però en dues jugades consecutives els aragonesos han sentenciat el matx. A partir d'aquest moment el de Jaime Martínez han jugat de 5. Una altra vegada les errades han costat dos gols més en contra. Al final, 7 a 3 i segona derrota de la temporada per l'AXA Sant Cugat.

El tècnic, Jaime Martínez, es mostra satisfet per l'esforç de l'equip.

Jaime Martínez

Tot i el resultat, estic molt content de l'equip, de l'esforç, del joc i de les ocasions que hem tingut.

La propera jornada els vermell-i-negres reben el Maderas Alto Aragón, un dels conjunts que lluiten per mantenir la categoria.