L'èxit d'un projecte


  • Comparteix:

L'AXA sembla no tenir límits

L'AXA sembla no tenir límits

La temporada passada l'AXA Sant Cugat va encarar l'inici del 2009 amb opcions d'aconseguir l'ascens de la Nacional A de futbol sala. Avui, mirat amb perspectiva, es poden veure els resultats d'un projecte basat en el treball, l'esforç i la confiança amb el jugadors formats al club.

La segona volta de la temporada passada va ser per emmarcar. Sense perdre cap partit, el conjunt dirigit per Jaime Martínez va aconseguir guanyar la lliga i assolir el tan desitjat ascens de categoria. Com el propi tècnic explica, des del mateix moment en què es va fer càrrec de l'equip, la filosofia del club estava molt definida i, per això, en cap moment va sentir la pressió d'haver de pujar a la Nacional A.

I és precisament aquest plantejament, de treballar amb els de casa, el que ha permès els vermell-i-negres situar-se a la 8a plaça de la taula del grup 5 d'aquesta Nacional A. Després de 13 jornades disputades, els santcugatencs sumen sis victòries, un empat i sis derrotes. Sense cap mena de dubte un bon inici de temporada per un equip que estrena categoria, però l'entrenador, Jaime Martínez, sembla no ternir-ne mai prou.

Una de les poques incorporacions de l'equip ha estat Marc Casas, format a Sant Cugat i que la temporada passada va militar a l'Escola Pia. Com el propi jugador explica, l'AXA Sant Cugat és el lloc on es troba més a gust.

En definitiva, el conjunt santcugatenc que sembla disposat a superar-se a si mateix cada cap de setmana, millorar el seu joc cada dia més i convertir-se en una referència del Futbol Sala. Nosatres no tenic cap dubte que aquest procés ja ha començat...

Escolta aquest reportatge

Axel Camarasa

Escolta aquest reportatge








  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.