Póker d'equips de l'Olímpyc a la Copa Catalunya 2010


  • Comparteix:

El benjamí de l'Olímpyc espera rival per als vuitens

El benjamí de l'Olímpyc espera rival per als vuitens

L'Olímpyc Floresta tindrà quatre equips a la Copa Catalunya de Futbol Sala 2010. El benjamí, l'aleví, el juvenil i l'infantil del club florestà començaran a partir del 4 de març les eliminatòries buscant arribar el més lluny possible. La competició acabarà el 13 de juny.

Dels quatre equips de l'Olímpyc que disputaran la Copa Catalunya només el juvenil disputarà la ronda prèvia i ho farà davant els Salesians de Sabadell. Per la seva banda, l'infantil començarà la competició a trentadosens de final contra el vencedor de la prèvia entre el Castellar i la Barceloneta. L'aleví també començarà en segona ronda tot esperant el guanyador de l'eliminatòria entre la Penya Barcelonista Montserrat i el Monistrol. I pel que fa a la categoria benjamí, l'Olímpyc ho farà esperant que l'Abrera o l'Esparreguera passin a vuitens de final per enfrontar-se als florestans. El president del club, Àngel Ruiz, valora el funcionament de la competició.

Àngel Ruiz

És una competició diferent i els serveix per aprendre més.



La competició començarà a partir del 4 de març amb les primeres rondes fins que del 24 de maig al 6 de juny es disputin les semifinals. La competició conclourà amb les finals el 12 i 13 de juny.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.