Difícil, però no impossible


  • Comparteix:

L'Olímpyc ho té complicat per retornar a la Nacional A.

L'Olímpyc ho té complicat per retornar a la Nacional A.

L'Olímpyc Floresta encara els dos últims mesos de la temporada amb l'objectiu de recuperar la categoria perduda la temporada passada i retornar a la Nacional A. Els blau-i-blancs, tot i haver baixat el ritme en les darreres jornades, encara tenen opcions d'ascens a la Nacional A.

Però no serà fàcil. Si per les vacances de Nadal l'equip de La Floresta era segon a només un punt del líder, ara, la situació s'ha complicat. La davallada en el joc, i sobretot en els resultats ha provocat que els florestans siguin tercers a dos partits del cap de la taula encapçalada per Marfil Santa Coloma i Riera de Cornellà. De totes maneres, l'entrenador de l'Olímpyc, Chema Redondo, creu que tot i el mal moment les coses s'estan fent bé i s'ha de mirar endavant. L'equip va començar amb un objectiu clar, els membres del planter ho han mantingut durant tota la temporada i ara no és una excepció. El jugador santcugatenc Martí Casas, creu que tot i alguns mals resultats l'equip no s'aturarà.

El que a ningú se li escapa és que dels vuit partits que resten per acabar la temporada n'hi ha dos que estan marcats per sobre dels altres. Es tracta del matx davant del Marfil Santa Coloma a casa a la 25a jornada i una setmana després a domicili davant del Riera de Cornellà. Aquests dos partits poden ser vitals per retallar distàncies amb la part alta de la classificació com així ho destaca el capità Xaloc Rion.

L'Olímpyc vol tornar a la Nacional A, i tot i la situació complicada en la que es troba no cessarà en el seu intent de recuperar una categoria que ho hauria d'haver perdut.

Escolta aquest reportatge.

Alex Fàbrega

Reportatge d'Alex Fàbrega






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.