Es trenca la ratxa

L'AXA cau davant el Sícoris Lleida

L'AXA Sant Cugat cau derrotat per 7 gols a 10 davant el Sícoris Lleida, tercer classificat de la Nacional A de futbol sala. Amb aquesta derrota els santcugatencs veuen frenada la seva ratxa de victòries.

L'AXA Sant Cugat ha jugat a ràfegues. Tot i començar perdent de dos els santcugatencs han pogut reduir distàncies. Amb l'1 a 2 el porter Jordi Palau ha estat expulsat al rebre la segona amonestació per tocar la pilota amb les mans fora de l'àrea. D'aquesta falta ha nascut l'1 a 3. Abans d'arribar al descans, els lleidatans han aconseguit el quart.

A la represa, els vermell-i-negres han apostat per jugar de cinc per intentar buscar la manera d'aproximar-se al marcador. El risc que suposa jugar d'aquesta manera ha costat alguns gols a l'AXA, però també ha contribuït a que els santcugatencs en marquessin. Després d'anar perdent per 2 a 7, han aconseguit posar-se 5 a 7 a falta de 3 minuts i mig. En el tram final del matx, gols a banda i banda que han deixat el 7 a 10 final favorable als visitants. El tècnic vermell-i-negre, Jaime Martínez, creu que a l'equip li ha faltat intensitat.