Victòria i a esperar que punxin els de dalt

Xaloc Rion ha estat un dels jugadors més destacats de l'Olímpyc Floresta

L'Olímpyc Floresta venç per 6 gols a 3 la Penya Barcelonista Solsona en la jornada 27 de la Nacional B. Els florestans s'imposen en un partit molt intens i continuen amb opcions d'ascens a Nacional A.

Bon partit dels homes de Txema Redondo i José González. En els primers minuts cap dels dos conjunts ha tingut el domini del partit. Els florestans han arribat amb xuts llunyans mentre que els solsonecs ho han fet amb ràpides combinacions. Però ha estat el blau-i-blanc Martí Àngel, el que ha avançat l'Olímpyc en el minut 10 en una jugada assajada de falta. Un avantatge que no ha durat gaire ja que al minut següent els barcelonistes han empatat el partit. Però els florestans s'han mostrat efectius en atac i Rubén i Gerard han marcat posant el 3 a 1 amb el que s'ha arribat al descans.

Només començar el segon temps, Fernando ha aconseguit el 4 a 1 per l'Olímpyc. Però els visitants han retallat distàncies posant el 4 a 3. Semblava que es complicava el partit pels florestans però Rubén i Gerard han sentenciat el partit amb dos gols, deixant el 6 a 3 final en el marcador.

Una victòria molt important per l'Olímpyc que continua així amb opcions d'ascens tal i com comenta el seu capità Xaloc Rion.

Xaloc Rion

Hem de guanyar el que queda i veure que passa. Si no guanyem no podem fer res. Hem de estar per nosaltres.

La propera setmana visita a la pista del Casa Alcalà, conjunt que lluita per sortir del descens. L'Olímpyc Floresta no pot fallar per continuar amb opcions d'ascens a Nacional A.