L'AXA Sant Cugat busca sortir del pou


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'un partit de l'AXA

Imatge d'arxiu d'un partit de l'AXA

L'AXA Sant Cugat intentarà trencar la ratxa de derrotes en la qual està immers des de la primera jornada, aquest dissabte a dos quarts de set de la tarda contra el Martorell al PAV-3. Els vermell-i-negres afronten la quarta jornada de Primera Nacional com a últims classificats del grup 6 i amb la urgència de sumar els primers punts.

Els santcugatencs han perdut els tres partits disputats fins ara, són els últims classificats sense cap punt i acumulen 24 gols en contra per només 6 a favor. Unes xifres negatives a les que s'ha d'afegir les nombroses baixes que pateixen.

Tot i les dificultats, l'entrenador de l'AXA Sant Cugat, Jaime Martínez, manté la confiança en l'equip i espera que els seus jugadors lluitin per recuperar-se.

Jaime Martínez

El Martorell no és el que era, però tenim moltes baixes. Hem de continuar la nostra lluita per intentar millorar.




Pel que fa al rival, el Martorell travessa una situació similar a la dels santcugatencs. Són quarts per la cua i només han aconseguit una victòria en les primeres jornades. A més, els de Martorell són l'equip més golejat del grup 6 de Primera Nacional, amb 25 gols en contra, un més que el Sant Cugat.

Dissabte a dos quarts de set de la tarda, AXA Sant Cugat i Martorell s'enfrontaran al PAV-3 de la rambla del Celler en un duel entre dos equips necessitats de punts i bones sensacions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.