Van forts

Victòria contundent de l'Olímpyc

L'Olímpyc Floresta goleja (7-0) el Gelida en el segon partit de la temporada al grup 2 de la Nacional B. Els florestans sumen els seus partits per victòries i se situen al capdavant de la classificació. L'equip blanc-i-blau, que s'ha avançat al primer minut de partit, ha estat molt superior a l'equip rival i ha gaudit d'ocasions per obtenir un resultat més gran.

L'Olímpyc Floresta ha començat amb pas ferm la temporada i suma sis punts en dos partits. El partit davant el Gelida ha estat un enfrontament desigual en el que els florestans han portat la iniciativa des del primer moment. Un gol al primer minut de joc ha posat les coses de cara per l'equip blanc-i-blau que s'ha dedicat a mostrar el seu millor futbol. Els florestans han gaudit de la possessió de la pilota i han buscat de manera insistent el marc rival. En una primera part amb un joc ràpid i vistós, els florestans han mostrat la seva millor versió. Al descans, l'equip local vencia per 4 gols a 0 i només ha permès que els gelidencs s'acostessin a la seva porteria en un parell d'ocasions.

A la represa, les rotacions de l'Olímpyc no han fet afluixar el nivell de joc ni les ocasions. A la meitat del segon temps ha arribat el cinquè gol i en els últims minuts amb el Gelida intentant marcar el gol de l'honor i procurant no rebre'n més, han arribat els dos gols que han deixat el marcador final amb un clar 7 a 0.

L'entrenador de l'Olímpyc Txema Redondo destaca l'inici de temporada del seu equip i el debut a casa.

Txema Redondo

Hem començat bé, avui volíem agradar-nos davant la nostra gent, s'han repartit minuts i no s'ha patit cap lesió.

Redondo creu que l'essència de l'Olímpyc és l'actitud dels jugadors als últims minuts amb el partit sentenciat i buscant la porteria rival.

Era el que havíem de fer. Nosaltres sempre volem atacar.

La propera setmana els florestans visiten la pista del Sant Sadurní. Un partit incòmode en què els blanc-i-blaus buscaran la tercera victòria consecutiva. El partit es disputarà dissabte a tres quarts de sis de la tarda.