La victòria arriba el dia més important del club

L'AXA Sant Cugat aconsegueix el primer triomf de la temporada el dia que s'ha fet la presentació dels diferents equips de l'entitat. Els vermell-i-negres sumen tres punts balsàmics davant el Martorell (8-5) en un partit en el que sempre han anat per davant en el marcador. El matx s'ha retardat més d'una hora i quart per l'absència del col·legiat, que finalment han estat substituïts.

La primera victòria ha hagut d'esperar quatre jornades, però finalment ha arribat el dia més assenyalat. En una primera part molt bona, els vermell-i-negres han aprofitat les ocasions de gol i han agafat tres gols d'avantatge. Un gol del Martorell a pocs minuts pel descans ha deixat el 3 a 1 momentani. Els visitants han continuat remuntant fins aconseguir l'empat a tres. A partir d'aquí els vermell-i-negres han tornat a agafar les regnes del partit fins al 8 a 5 final. L'autor de tres gols i actual màxim golejador de l'equip, Marc Casas, valora el triomf.

Marc Casas

El més important és que ens emportem els tres punts i d'ara en endavant n'han de ser molts més.

La nota negativa de la jornada l'ha protagonitzat el porter Carlos Suay, que amb una jugada fortuïta, s'ha fet un tall a la barbeta i se li han aplicat quatre punts de sutura.