Planten cara

L'AXA Sant Cugat deixa bones sensacions en l'amistós disputat dijous contra el FC Barcelona. Tot i que el matx ha finalitzat amb derrota vermell-i-negra (1-4), els santcugatencs han mostrat una gran imatge davant els seus aficionats i enfront un dels clubs punters de la Divisió d'Honor de futbol sala.

Els vermell-i-negres no han sucumbit a la superioritat blaugrana i han mantingut l'empat a zero fins a pocs minuts per arribar al descans. A la segona part, però, els visitants han augmentat la distància en el marcador aconseguint tres gols més. La recompensa santcugatenca ha arribat a l'últim instant amb el gol de l'AXA, que tancava el marcador.

El tècnic de l'AXA Sant Cugat, Jaime Martínez, ha lloat el joc del Barça i l'esforç dels seus jugadors.

Jaime Martínez

El partit ha estat intens. Ells juguen a un altre nivell. Hem intentat jguar el nostre futbol, però és complicat.

Per la seva banda, el segon entrenador del FC Barcelona, Albert Canillas, ha destacat la bona plantilla dels santcugatencs i les seves opcions de salvació a Primera Nacional.

Albert Canillas

Ja coneixia l'AXA. És un equip jove amb bons jugadors. Crec que poden aconseguir la salvació.

Canillas també ha explicat que aquest amistós ha estat possible gràcies a la bona relació existent entre Barça i AXA.

Tenim amistat amb l'AXA Sant Cugat. D'aquí ha sorgit l'amistós.

Després d'aquest partit els vermell-i-negres ja pensen en el proper compromís de lliga, contra el Gavà. Serà dissabte a dos quarts de set del vespre al PAV-3 de la rambla del Celler. Els de Jaime Martínez buscaran el triomf per mirar d'apropar-se a la zona de salvació.