Una altra victòria i cap amunt

Imatge d'arxiu de l'AXA Sant Cugat

L'AXA Sant Cugat derrota (3-4) La Unión-Las Palmas de Santa Coloma de Gramenet en un partit on l'encert dels vermells-i-negres de cara a porteria ha estat la clau de la victòria. Els de Jaime Martínez, que sumen així la quarta jornada consecutiva sense conèixer la derrota, aconsegueixen sortir de la zona de descens directe.

Els santcugatencs han treballat molt bé la defensa i això els ha beneficitat en tot moment. Des del principi del partit ha estat el conjunt local qui ha gaudit de més oportunitats i del domini de la pilota. Tot i semblar que anaven a remolc, els de Jaime Martínez han aconseguit materialitzar les poques ocasions de gol que han tingut, arribant al descans vencent per 0 gols a 1.
En el segon període, l'AXA ha aprofitat l'efectivitat golejadora per sentenciar el matx, arribant a tenir l'avantatge de vèncer 1 gol a 4. Tot i això en els darrers minuts, La Unión-Las Palmas ha vist la possibilitat de capgirar el marcador avançant les seves línies, fet que quasi els dóna l'empat. Al final però, victòria santcugatenca per 3 a 4 amb gols de Marc Casas, Enric, Agustí i Adri.
El jugador de l'AXA Marc Casas explica quines creu que són les claus de la victòria.

Marc Casas

La defensa ha estat molt bé. El que hem fet és treballar molt. La lliga està molt difícil i hi ha molta tensió perquè baixen vuit equips.

Amb aquest resultat els santcugatencs encadenen quatre jornades sense conèixer la derrota i surten, matemàticament de la zona de descens directe. La propera jornada l'AXA Sant Cugat rep el CN Sabadell, un altre matx complicat, però que a casa no es pot escapar.