Golejada inconformista

L'Olímpyc s'ha retrobat amb la victòria

L'Olímpyc Floresta apallissa (12-0) a un dèbil Santpedor a la cinquena jornada de la Nacional B. En el millor partit de la temporada fins el moment, els blanc-i-blaus han començat com una piconadora i s'han refet de la punxada a casa la jornada passada. Dues expulsions dels visitants a la primera part han servit per fer més fàcil la victòria. Amb aquest resultat els florestans són més líders, l'equip més golejador de la categoria i el que ha rebut menys gols.

L'Olímpyc Floresta suma quatre victòries i un sol empat en l'inici de lliga. El Santpedor només ha aconseguit aguantar els deu primers minuts de partit tot i que els florestans han demostrat que tenien un nivell superior al rival. Al minut 10 de la primera part, Dani ha obert la llauna i a partir d'aleshores l'enfrontament ha tingut un clar dominador. La intensitat i el joc al primer toc han servit per posar el 3 a 0 i veure el millor futbol des de l'inici de lliga. A tres minuts del descans, dues expulsions visitants per protestar a l'àrbitre han posat les coses més fàcils als florestans, que han finalitzat la primera part amb un avantatge de sis gols.

A la represa amb el partit sentenciat, l'Olímpyc ha continuat buscant la porteria rival amb la mateixa intensitat que a l'inici del matx. Els florestans s'han agradat i han aprofitat que els jugadors del Santpedor han estat més pendents dels àrbitres que de jugar. A la segona part, sis gols més per acabar amb una golejada d'escàndol que manté als blanc-i-blaus al capdavant de la classificació de la Nacional B.

L'autor de dos dels gols florestans, Martí Casas destaca la importància de tornar a sumar els tres punts.

Martí Casas

Teníem clar que després d'un empat havíem d'estar més forts que mai. Hem apretat des del principi.

La propera setmana l'Olímpyc visita la pista del Riera de Cornellà, un equip que la temporada passada va ser un dels més forts de la categoria però que aquest any els mals resultats han fet que estiguin situats a la part baixa de la taula.