Volen dos punts a l'últim moment

L'Olímpyc empata (6-6) davant el Sant Vicenç dels Horts i deixa escapar una gran oportunitat per distanciar-se dels seus perseguidors a la lluita per la zona alta de la classificació. Els florestans han arribat a portar un avantatge de tres gols a la segona part, però les ocasions fallades no els han permès tancar el partit. A falta de set segons pel final, els santvicentins han aconseguit l'empat.

L'inici florestà, amb un gol de Xaloc Rion al primer minut, ha estat aclaparador. El bon joc florestà ha donat més ocasions als locals que al minut 10 aconseguien el segon gol. Però el Sant Vicenç ha demostrat que estava disposat a plantar cara i amb dues bones arribades ha igualat el matx. L'Olímpyc ha sabut refer-se de la remuntada i ha tornat al seu millor futbol amb dos gols abans del descans.

La segona part ha començat de la millor manera per l'Olímpyc amb el cinquè gol que de seguida ha estat contrarestat pels visitants. Els florestans, en aquests moments, han demostrar el seu millor nivell i el sisè gol a 10 minuts del final feia presagiar una victòria blanc-i-blava. A partir d'aquest moment, un Sant Vicenç amb res a perdre, ha buscat la porteria contrària tancant els locals al seu camp. L'estratègia visitant ha tingut èxit ja que en sis minuts s'han posat 6 a 5. Amb els florestans tancats a la seva àrea i el rival jugant de cinc ha arribat l'empat a set segons del final.

El tècnic de l'Olímpyc, Txema Redondo, lamenta no haver sumat els tres punts.

Txema Redondo

S'han perdut dos punts, hem començat molt bé però hem fallat moltes ocasions.

La propera setmana els florestans visiten la pista de l'Esplugues, equip situat a la mitja taula i on l'Olímpyc espera retrobar-se amb la victòria.